Mini Cart

OLI VEGETAL AMETLLES DOLCES 1L

15,86  IGI incl.

Oli vegetal d’Ametlla Dolça.

SKU: 14-1914 Categories: , Etiqueta:

Descripció

Oli vegetal d’Ametlla Dolça (Prunus Dulcis) Condicionament 100% puro, obtingut a partir del premsat de la llavor de l’ametlla. Un oli de color groc clar, brillant i gairebé inodor. Apropiat tant per al seu ús cosmètic com a professional.

L’oli d’Ametlla Dolça, ha estat seleccionat pel seu alt contingut en àcid oleic i linoleic, així com la seva riquesa en esqualè, vitamina E i beta-sitosterol. Aquest oli permet una bona penetració en les capes superiors de la pell.

L’oli d’Ametlla dolça és àmpliament utilitzat com oli base per a massatge, i com a portador universal d’altres ingredients actius (olis essencials, extractes, etc.), molt valorat per la seva baixa viscositat e per la seva alta tolerància en pells reactives. En formulacions cosmètiques destaca el seu ús com a desmaquillant natural.

Beneficis de l’oli d’ametlles

– S’usa per suavitzar tot tipus de pell incloent pells seques i escamoses. És emolient suavitzant i hidratant i ajuda a desinflamar. A causa de la seva composició és molt usat en la indústria cosmètica.
– És molt usat en els spas per donar massatges perquè és lleuger i el seu nivell de viscositat és força correcte però ajuda a que les mans llisquin i ofereix beneficis per a la pell.
– S’usa en aromateràpia com oli portador o sigui per diluir olis essencials.
– S’usa en el tractament de cabells maltractats ja que els proporciona lluentor i suavitat

Informació addicional

Marques

RehabMedic